Iliria Agentur - Travel & MarketingVendi për Reklamë
është i rezervuar nga data
21.02.2018 - 10.03.2018RTK - Emisioni Zëri Ynë 14.09.2010


Emisioni Përshëndetje dhe Urime
E Hënë, Merkurë, Premtë nga ora 20:00-22:00.
PËR TË DERGUAR MESAZHET TUAJA
KLIKO KËTU

Live Transmetim në Facebook
>>>KLIKO KËTU<<<

Inkuadrohuni LIVE ne program

Tel.: +49 2841 6009692
Viber & WhatsAPP: +49 1520 8652997
Skype: RadioViciana Gjermani

 

 

TV SHOW
MEDIA SHQIPTARE